Saturday, November 17, 2012

Rollin´


The other day I saw this meat loaf recipe, with a filling of mozzarella, herbs and caramelized onions & pepper and decided it to give it a try. It was really simple, all I had to do was dress and extend the minced meat on plastic, put in the midle the filling, roll it with the plastic and let it down marinate on the fridge for 20 minutes. Then I put it on a pirex with some breadcrumbs on top and left it for about half an hour on the owen. It turned out pretty well!

O outro dia decidi experimentar uma receita de rolo de carne com recheio de mozzarella, herbas e cebola e pimentos caramelizados. Foi realmente simples, tudo o que tive de fazer foi marinar e extender a carne picada em papel transparente, por o recheio no meio, enrola-lo no plástico e deixa-lo ganhar consistência no frigorifico durante 20 minutos. Depois pus num pirex com pão ralado por cima e deixei no forno meia hora. Saiu bastante bem e la em casa não sobrou nada!

6 comments:

  1. umm..que buena pinta!!
    un beso cielo y buen finde=)

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  2. Hi from grecce!! your post is so yiammii!!! xixixi <3

    http://colorfulblast.blogspot.gr/

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  3. yum

    http://georginagoodman.blogspot.co.uk
    xxx

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  4. Acho que também vou experimentar...tem muito bom aspecto!

    http://thatsthe-way.blogspot.pt/

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